Eindelijk Laag Verzuim, specialistisch bureau voor Casemanagement, Organisatie advies en Schadelastbeheersing.

Ik ben Pauline Endlich, eigenaresse van Eindelijk Laag Verzuim. Ik heb mijn sporen verdient in de zakelijke dienstverlening in HR en Casemanagement. Ook beschik ik over gedegen arbeidsrechtelijke kennis. Ik werk mensgericht, integer en eerlijk en ben goed in het bemiddelen tussen diverse partijen om tot een passende oplossing te komen. Door mijn positieve instellingen en mijn ruime visie denk ik ten alle tijden in mogelijkheden en oplossingen. In mijn werk staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Bij Eindelijk Laag Verzuim is het doel om de verzuimkosten laag te houden en de WIA-instroom te voorkomen. Dit heb ik altijd met succes kunnen voltooien.

"Ik ben eerlijk
doch direct."

De ruime ervaring en eigen kijk op het vak maken van mij een geschikt persoon voor iedere klus op het gebied van verzuim. Mijn ervaring in HR zorgt ervoor dat ik breder kan kijken en ook écht de werknemer zelf kan begrijpen.

Ik ben eerlijk doch direct. Ik houd van een strakke aanpak en zorg dat wij zo snel en goed als mogelijk naar het doel toewerken. Ik betrek iedereen, indien nodig, in het proces en zorg ervoor dat elke partij aan het einde zo tevreden als mogelijk is. Ik kijk naar de reële mogelijkheden en houd de lijnen kort. Zo werk ik snel en direct naar het uiteindelijke doel toe.

Ik zorg ervoor dat verzuim wordt aangepakt en de kosten naar beneden worden gebracht. Mijn taak is om zo min mogelijk ruis te veroorzaken binnen het bedrijf. Daar sta ik garant voor, samen met alle benodigde specialisten die nodig zijn om iedere case tot een succes te maken.

Wil je meer weten? Bel of mail me.